BDT'de Güncel Yaklaşımlar Eğitimi Başarıyla Tamamlandı.

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel etkinlikleri destekleme programı kapsamında desteklenen "Bilişsel Davranışçı Terapilerde Güncel Yaklaşımlar" proje uygulamaları Akyaka’da gerçekleştirildi. Proje açılış toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile birlikte ülkemizin dört bir yanından alanında saygın bilim insanları katıldı.

Eğitimler, proje yürütücüsü ve aynı zamanda Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Doğan, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Karataş, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercan Altınöz, Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Serhat Yüksel, Ankara Şehir Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Hakan Öğütlü ve Anadolu Üniversitesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Ömer Özer tarafından gerçekleştirildi.

Düzenleme kurulunda Üniversitemiz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Halim Sarıcaoğlu ve Öğr. Gör. Dr. Sinem Acar’ın bulunduğu eğimler 5 gün boyunca devam etti.

Son Güncelleme Tarihi : 27.06.2021 16:14 Okunma Sayısı : 764