Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Tanışma Seminerleri

Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı başkanlığı tarafından farklı üniversitelerin Eğitim Programları ve  Öğretim Anabilim Dalında görev yapmakta olan öğretim üyeleri ile tanışma, deneyim paylaşımı ve alandaki güncel konuları tatrışmak amacıyla çevrim içi seminerler düzenlenmiştir. Bu kapsamda Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Seval Fer, Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Nurdan KALAYCI, Çukurova Üniversitesinden Prof. Dr. Mediha SARI, Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Yusuf BUDAK, anabilim dalımız öğretim elemanları ile çeşitli konularda paylaşımlarda bulunmuşlardır. Bu kapsamda başta seminerleri düzenlemede emek veren ana bilim dalı başkanı Prof. Dr. Hasan ŞEKER olmak üzere değerli vakitlerini ayırarak seminere katılım sağlayan davetli hocalarımıza teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 21.10.2022 12:16 Okunma Sayısı : 417